Monday, November 2, 2009

SAKIT SEGALA....

Dah beberapa hari aku tak post entry kat belog neh.. Banyak benda yang sedang aku alami dalam tempoh tu..

1. Sakit perut @ senggugut - perkara biasa yg berlaku pada org perempuan yang tengah datang bulan ..

2. Sakit hati - bila datang penyakit 1, semua benda akan jadi @ rasa tak kena.. Nak wat keje pun takde mood..
So, org lelaki kenalah paham kalau their girl's mood tgh tak elok, tu petanda datang bulan lah tau..

3. Sakit kepala - pening dengan peel bos aku yang tah hape2.. Kejap ok, kejap tak.. kejap nak macam ni, kejap tak nak.. Aduyai.. Rasa tension sangat kat dia nih... Benda kecik pun nak tukar.. Kalau banyak masa tak per lah jugak, ni last2 minit nak edit sana sini...Seb baik orang tua.. Sabar jerlah den..
Dah lah gaji baru dapat, tu semua wat aku sakit segala..

Hari ni nak kena sattle bil2 apa yang patut.. Susut balik la duit dalam akaun aku..

No comments:

Post a Comment