Friday, March 11, 2011

Makan Nasi Lemak CT Garden

Morning All,
Wah, bunyi macam ramai jer yg baca blog aku yg busuk nie.

Nak cite pasal mlm td saya ngan Fisya, housemate saya gi makan nasi lemak CT Garden, near Kg. Baru.. Ramai jugak la org yg dtg makan kat sana.. maybe sbb lauk2 yg pelbagai.. Saha, bf Fisya ni yg bwa kitaorg mkn kat sini, kalau x mmg kitaorg taktau pun.. Almaklum lah, area KL ni I mmg xbrp familiar sgt.. Puchong jer I tau..hahaha
Pemandangan kat kedai nasi lemak CT Garden.. mlm2 mmg ramai yg dtg makan kat sini.. Siap ade brother wat live performence lg..

Aku larat mkn 2 bgkus nasi lemak (kecik je pun sebgks).. pastu ngan lauk2 yg ade ok lah.. not bad.

Lepas makan kitaorg terus balik sbb esok nak keje.. mataku xlarat nak bukak lama2.. nak2 lepas makan nasi lemak...hwa3.. naik lg la berat ku ini..

OTW balik tue, lalu depan KLCC.. haha, aku ngan Fisya macam jakun jer siap aku amik gambar.. yelah bukan selalu pun lalu dpn KLCC malam2 ni..


Tiang lampu ni xbleh nak watpe sbb amik dlm kete je pun..


Oklah, nak sambung buat kerja office.. My Boss dah tanye bila mau bg itu BQ utk Hosp. Tawakkal.. haha.. kalau dia tau aku curi tulang, mampus aku.. kena potong gaji...
muka Boss time aku amik pict. dia.. hahaha

Ok. BYE.

No comments:

Post a Comment